Rumeyza is uw partner en totaalleverancier in innovatieve en duurzame producten op het gebied van horeca afzuiging en ventilatie. Op basis van expertise en jarenlange ervaring in de horecabranche kunnen wij gedegen technisch advies en maatwerk leveren. Een groeiend aantal opdrachtgevers zet onze product- en projectkennis in bij projecten met uiteenlopende ventilatiesystemen, die succesvol worden uitgevoerd.

Uw voordeel is dat wij geen vaste leverancier zijn. Wij blijven dus groeien met nieuwe goede merken die wij tegenkomen in de praktijk. We weten wat werkt en wat past bij uw bedrijf. We willen graag transparant zijn en meedenken vanuit het oogpunt van de klant. Om dit proces te vereenvoudigen hebben we een webwinkel gebouwd, zodat u rechtstreeks keuze hebt uit meerder merken.

– Betrokkenheid, wij denken graag met u mee!
– 24/7 bestellen via ons online bestelsysteem.
– Eén levering, één factuur en één aanspreekpunt!
– Ruimte voor maatwerk.
– Minimaal 1 jaar garantie op ons gehele assortiment!

In de afgelopen jaren hebben we aan veel mooie opdrachten voor fijne opdrachtgevers mogen werken. Wij zijn beretrots op het vertrouwen dat al deze ondernemers ons gegeven hebben. Zij hebben ons een kijkje in de keuken van hun bedrijf gegund wat geresulteerd heeft in een waardevolle relatie, wederzijds vertrouwen en betrokkenheid, oprechte interesse in elkaar en daardoor een prettige samenwerking. We hebben samen mooie dingen gemaakt en gaan daar nog heel lang mee door. Wij zijn blij met onze klanten en laten ze dan ook graag zien!
Rumeyza levert een breed assortiment aan horeca afzuigkappen, ErP goedgekeurde afzuigmotoren, hoogwaardige ventilatoren en compacte luchtbehandelingskasten tot wel 200.000 m3/h voor de professionele keukens, de industriële ventilatie, projecten in de utiliteit, vliegvelden en woningbouw maar ook voor zwembaden, scholen, kantoren en ziekenhuizen.