Als ondernemer in de horecasector zijn er ontzettend veel verplichtingen waar u zich aan zal moeten houden. Zo bent u onder andere verplicht om het pand schoon te houden, dit doet u natuurlijk door de lucht te zuiveren. In enkele gevallen kan het van belang zijn om een geurfilterkast zonder motor aan te schaffen. Wij van Rumeyza staan klaar voor alle ondernemers die voor schappelijke prijzen voorzien willen zijn van de beste producten.

Wat zijn de redenen dat u bij Rumeyza aan het juiste adres bent? En wat heeft u nu eigenlijk aan een geurfilterkast zonder motor? Om hier achter te komen zal u snel verder moeten lezen!

De geurfilterkast zonder motor

Hier op de site is het mogelijk om te kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten geurfilterkasten. Op de eerste plaats is het mogelijk om te kiezen voor de geurfilterkasten met zakkenfilters. Deze zakken zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier de lucht in het betreffende pand kunt zuiveren. De andere soort is de geurfilterkast met actieve kool. Ook deze kast zorgt ervoor dat u zeer snel de luchtkwaliteit in het pand kunt verbeteren. Mocht u niet weten welke producten er aansluiten bij uw wensen dan kunt u zich wenden tot onze klantenservice. Zij zijn immers in staat om u te helpen met het geven van alle mogelijke adviezen en tips.

Moet u een geurfilterkast hebben?

De vraag wordt regelmatig gesteld of het verplicht is om in het pand een geurfilterkast zonder motor te hebben. Het antwoord op deze vraag zal afhangen van uw persoonlijke situatie. Als u in het pand al voorzien bent van een goede afvoerpijp dan is het niet verplicht. Heeft u deze echter niet en is er dus geen mogelijkheid om de vuile lucht af te voeren naar buiten dan zal u wel degelijk de verplichting hebben om een geurfilterkast zonder motor aan te schaffen. Dit ziet op het feit dat u het pand moet voorzien van een hoge luchtkwaliteit. Iedereen heeft hier baat bij, zowel het personeel als de klant moet op een verantwoorde manier in het pand kunnen zitten.

Hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs

Rumeyza staat symbool voor de hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Ons bedrijf is van mening dat ieder bedrijf op een voordelige manier goede producten moet kunnen bestellen. De producten die men hier in het aanbod kan vinden zijn getest en voldoen aan alle mogelijke soorten eisen die men maar kan stellen omtrent de kwaliteit. U kunt zelf eens een kijkje nemen in het assortiment om te zien welke mogelijkheden er voor u open liggen voor de aanschaf van hoogwaardige producten. Stel dat u een bepaalde vraag heeft over het product, wat kunt u dan het beste doen? Door een bericht te sturen naar onze klantenservice zal u binnen no time voorzien zijn van advies op maat. Zo weet u precies waar u op moet letten bij de aankoop van een geurkast zonder motor.

Niet gevonden wat u zocht?

De producten in onze webshop zijn slechts een fractie van ons aanbod. Staat het door u gewenste product niet in de shop, klik dan hier voor meer aanbod.